diumenge, 1 de maig del 2011

COBRA ( INDIA)



Avui repassaré una cervesa provinent d'una zona que podriem denominar-la poc cervesera, es tracta de l'India, un país en que predominen begudes al estil del te. Tot i que el país en si no sigui molt borratxo, si que hi han quedat herències del colonialisme britànic com el mundialment famòs gintònic, una beguda que barreja la ginebra anglesa amb el tònic, una beguda de la zona a base de herbes.

També és el cas de la cervesa d'avui, la Cobra. Creada per una llicenciada en dret, i Karan Bilimoria, fill d'un general de l'exèrcit indi, el general Gurkha. Aquesta cervesa va començar a fabricar-se a la ciutat de Bangalore, però actualment es fabrica a la fàbrica de Charles Wells, al Regne Unit.

La Cobra és una cervesa lager però amb trets diferencials a les cerveses de aquest tipus, aquesta té menys gas i està filtrada dos vegades. Té una graduació alcohòlica del 5% i un gust lleugerament dolç, i molt suau. Personalment trobu que és una lager de bastanta qualitat. A la Immortal Girona podeu trobar-la al Hipercor.


PD: Desde el blog enviar una salutació a totes les mares i a tots els treballadors del món.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada