divendres, 27 de maig del 2011

HEINEKEN (HOLANDA)



Torno amb la secció dels "pixats de burra", i ho faig amb una de aquelles cerveses que mereixeria estar en el podi dels campions ( com sempre dic, és una opinió subjectiva). Avui anomenaré la Heineken, la cervesa més famosa de tot Holanda, una de les més famoses ( i consumides) d' Europa, i el grup cerveser amb un volum de negoci més important del món ja que té accions en companyies cerveseres en més de 90 països arreu del món.



La veritat és que no s'ho mereix, no dic que el seu fundador, el Sr. Gerard Adriaan Heineken al 1863 no intentés fer una bona cervesa, però aquesta beguda ha esdevingut avui en dia més una marca comercial que no un plaer gustatiu. I és que poder degustar una cervesa trapista ( mirar actualització d'ahir) feta amb carinyo per els monjos, i beure després aquesta cosa, crec que no hi ha color.



És una "cervesa" lager, amb un 5% de graduació alcohòlica, i sincerament no li puc trobar cap qualitat a destacar...a part de que passa la sed si la veus molt freda. Ah si! la botella verda es prou maca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada