dimarts, 3 de maig del 2011

CORONITA ( MÈXIC)



Després de comentar la jugada amb alguns companys de taberna, he decidit a encetar una nova etapa dins el blog, es tracta d'una secció que aniré fent de tant en tant, i que tractarà les cerveses que NO recomano beure, cerveses que desprestigien el món de la cervesa, vulgarment dites: pixat de burra. He dit.


Avui com no, començaré amb l'estandart d'aquestes aberracions, no és altre que la Coronita ( en altres països anomenada Corona) feta a la capital del país azteca. La Coronita es va fer principalment per a treure la sed als obrers i camperols del país, ja que quan el sol apreta fort en aquell país no queda al carrer ni Déu. A més era molt barata perquè aquest sector de la societat hi tingués accés.


És una cervesa Lager, amb una graduació alcohòlica de 4,6% i de gust molt i molt suau a causa de una maduració quasi inexistent. Perquè aquesta "cervesa" agafés una mica més de gust i entrés millor, es va popularitzar el tirar-li una rodantxa de llima dins la botella, fet que va donar els seus fruits, i avui en dia és una de les cerveses més venudes del món.

2 comentaris:

  1. que em dius de les seves "germanes" SOL i DOS EQUIS ??

    ResponElimina
  2. jaja la sol també sortirà a la llista negra, pero la XX té alguna versió que encara és prou bona

    ResponElimina