dimarts, 24 de maig del 2011

STELLA ARTOIS ( BÈLGICA)

Després de la ressaca política que han deixat les eleccions municipals (i autonòmiques al país veí), la vida continua, i el meu blog també. Aprofitant la benentesa, se m'ha acudit que un dia puc dedicar algun missatge a la relació entre la política i la cervesa, pot ser interessant, no creieu?



Bé, anem per feina, avui us presento una de les millors lagers existents en el mercat, una de les més venudes i una de les més exportades, la Stella Artois. Es tracta de una cervesa belga, lager com ja he esmentat unes línies més amunt, amb una graduació molt correcte (5,2 %) on el gust a cereal i llúpol està molt equilibrat, transportant al bebedor a un petit orgasme gustatiu...


Aquesta cervesa té el seu orígen al 1717, i dia rere dia s'ha guanyat els millors paladars del mercat belga ( un mercat molt competitiu, capitanejat per altres tipus de cervesa). Cal dir que és una cervesa molt exportada, a Holanda, França i sobretot al Regne Unit, on ha esdevingut una de les lagers més vengudes dels mítics pubs, sobrepassant la merda de la heineken o altres cerveses més comercials.




PD: Si alguna vegada us heu preguntat d'on trec les fotos, és molt senzill, google imagenes. Si algun dia veieu això xapat d'un dia a l'altre sense explicació alguna, és perquè me l'han xapat per drets d'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada