dijous, 28 d’abril del 2011

SAINT FEUILLIEN TRIPEL ( BÈLGICA)



Bèlgica a part de ser un país que actualment no té govern, també posseeix un ventall de cerveses infinit ( i mira que el país és petit...). Avui tractarem una cervesa del centre del país, de la regió de Valònia, concretament de Le Roeulx, un petit poblet que no passarà a la història. El seu nom prové d'un monjo que va ser decapitat l'any 655 d.C.


És una cervesa d'abadia, molt típiques del país, de fermentació alta, que té un 8,5% de graduació alcohòlica i que en aquest cas s'assembla moltíssim a una cervesa anglesa. Els catadors professionals diuen que té un gust fort a malta, llúpol i lleugerament afruitat. Jo encara no l'he provat.


La St. Feuillien s'elabora en una fàbrica familiar, que aconsegueix l'aigua del manantial que passa per sota de la fàbrica. Després de la fermentació, es deixa refredar i s'emmagatzema durant sis setmanes i llavors es deixa madurar tres setmanes més per procedir al seu embotellament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada