divendres, 8 d’abril del 2011

DITHMARSCHER URTYP I MORAVIA PILS (ALEMANYA)


Em faig pesat, ho sé, però continuem amb les cerveses que vaig poder gaudir a Hamburg ( tot i que més que gaudir sembla un càstig en alguns casos).

Avui li toca el torn a una autèntica aberració cervesera la Dithmarscher urtyp i a una de vulgar, la Moravia Pils, ambdues cerveses em van fer estimar una mica més la casa Damm amb totes les seves varietats (excepte la Free).

Començarem per la Dithmarscher urtyp, una cervesa pils, amb una graduació alcohòlica de 4,9% i que es fa al land vei de Schleswig-Holstein. És una cervesa que en destaca una lleuger amargor per sobre de qualsevol altre gust i una presència notable del gas carbònic. Destacar-ne només dos virtuts, la seva etiqueta, molt maca avocant un paisatge rural del nord d'Alemanya i que es serveix en el bar més ben parit de St. Pauli on els cambrers són el millor que corre per aquelles contrades. A part d'això no us puc di res més ja que a partir del segon glop vaig deixar de prestarli atenció.

Continuem doncs amb l'altre convidada de la nit, la Moravia Pils, una cervesa que com el seu nom indica és una Pils, amb una graduació alcohòlica de 4,8% i on predominen gustos dolços i amargs per igual, fet que la fa una mica cansina en grans quantitats però que es relativament agradable per menjar plats típics alemanys com va ser el nostre cas. Destacar la ensopida i trista etiqueta que no ajuda molt a la difusió d'aquesta cervesa.

El pròxim dia més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada