dimecres, 13 d’abril del 2011

MURPHY'S STOUT ( IRLANDA)



Els que freqüentem les cada vegada més exteses tabernes irlandeses de la tres vegades inmortal ciutat de Girona, coneixem de sobres la cervesa Murphy's, una cervesa irlandesa d'un color roig i una espuma que sembla crema (de fet se'n diu crema).



Però el que no estem acostumats a beure és la seva germana de la casa Murphy's, la Murphy's stout. Aquest tipus ve a entrar dins la família de les stouts, com la més que coneguda Guinness. Si ve no ha sigut Irlanda la inventora de les stout, si que ha sigut aquest país qui més l'ha popularitzat. A diferència de les altres stouts de la illa, aquesta és més suau que les altres, evocant els característics gustos a cafè i regalíssia, però amb menys cos.



La casa Murphy's té la seva seu a la ciutat de Cork, al sud de l' illa verda, i tot i que sempre ha viscut a la hombra de la Guinness, és una cervesa que està orgullosa de la seva cervesa i els seus orígens irlandesos.



M'ha costat trobar molta informació sobre aquesta cervesa per tant l'actualització d'avui és un xic curta. Un altre dia més i millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada