dilluns, 21 de març del 2011

ASAHI SUPER DRY ( JAPÓ)


Desde uns anys ençà la cervesa esta creixent en popularitat en aquest el nostre pais ( Catalunya) tant en producció ( cerveses artesanals) com en consum i coneixements, i desde aquest blog intentaré aportar el meu gra de sorra perquè aquesta dinàmica continuï creixent.

Aquest blog no pretén ésser un lloc per a sibaritas, ni per a grans entesos de la matèria, simplement un lloc de difusió per a la gent normal del carrer ( com un servidor). No faré grans descripcions gustatives, aromàtiques o olfactives, simplement descriure-la de manera senzilla i entenedora, d'una manera que tothom s'hi senti identificat, a la vegada que explicar curiositats, efemèrides o apunts històrics sobre diferents cerveses.

Després del terratrèmol i posterior tsunami que ha patit el Japó, que menys que retrel's un petit homenatge a mode de cervesa, per tant queda obert oficialment aquest blog. Salut!


La cervesa ASAHI SUPER DRY es una cervesa lager de baixa fermentació, amb una graduacio alcohòlica del 5%. Com totes les lagers, es caracteritza pel seu color daurat i una espuma persistent. La ASAHI SUPER DRY també es diferencia per un lleuger amargor, causat per el llúpol.

És una cervesa que s'hauria de consumir entre 6 i 7 ºC, acompanyat de menjars o aperitius lleugers, com el peix o les verdures ( típics aliments tant de la dieta japonesa com de la dieta mediterrània).

Pel que fa a l'empresa Asahi Breweries Ltd. Es va fundar al 1889 a la zona de Tokio, i com a curiositat recalcar que també destil.len whisky. Per a més informació us adjunto la pagina web



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada