divendres, 17 de juny del 2011

KRONENBOURG 1664 (FRANÇA)

Avui ens traslladem al nostre Estat veí ( que no país), on fa anys tallaven caps a mansalva a tots els nobles que s'oposaven al nou règim surgit de la revolució francesa. Bé després d'aquest apunt històrico-polític que no té res a veure amb la cervesa d'avui passem al que ens interessa.


A la ciutat fronterera de Estrasburg ( regió d'Alsàcia) hi ha un barri anomenat cronenbourg, orígen de la nostra cervesa d'avui. Pur màrqueting és el fet de que es canviés la lletra " C" per la " K" al inici del nom, ja que la feia molt més mediàtica.

La kronenbourg 1664 és una cervesa lager, típicament francesa, al meu gust molt semblant a la 33 export ( una altre lager africo-francesa). Té un color daurat molt atractiu que s'hi suma un aroma molt marcat per un petit toc a llúpol i que no és molt forta en quant a alcohol ( 5,2%).

No es tracta d'una gran cervesa, perquè enganyar-nos, però és cert que tampoc està tan malament, i depenent de la zona de França que visiteu serà la cervesa que hi trobareu en més quantitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada