dimarts, 21 de juny del 2011

CERVESES DE MARQUES BLANQUES ( HISPANIA)

Un dia el Sr. Guti ( que és bon tiu, però és del palamós....) em va donar una idea sobre una nova actualització del blog. Es tracta de fer un petit repàs sobre les cerveses de marques blanques existents als supermercats que tenim més aprop. Són birres de merda, però que per un euro ( que és el preu que la acostumen a vendre els punkis fora els bolos) i ben freda passa relativament bé.





És cert que n'hi ha de més bones que d'altres en quant a gust, però s'ha de reconèixer que totes tenen una virtud comuna, el preu, i és que en molts casos apenes sobrepassen els 33 cts./ llauna. Així doncs comensem el repàs!


Steimburg. Al meu humíl paladar, trobo que és una de les millors birres blanques que hi ha ( tant la lager, com la torrada, com la negre). Es fa amb relativa qualitat per als supermercats Mercadona, i recordo que per 3 euros teniem 12 birres fa uns estius. Si aquesta birra te la serveixen de barril en una terrasseta al estiu amb molta calor trobo que és més bona que la cruzcampo.





Perlembacher. Birra en teoria alemanya, ja que és la birra blanca del Lidl ( la qualitat no és cara). Hi ha diferents variants, però jo destacaria la llauna de mig litre de cervesa de blat, i la botella de mig litre de la lager ( mirar foto). Té un gust molt semblant a les Pils del Nord d' Alemanya.









Aurum. Cervesa blanca dels supermercats Caprabo i Eroski. Fa temps la vaig arribar a comprar en format de 25 cl. i mai va acabar de fer-me el pes ( En llauna ia no vui saber com és...)







Lager. Marca blanca dels supermercats Dia, que no es molesten ni en buscar un nom comercial encara que sigui pèssim, simplement li foten lager...Doncs ja sabeu, cervesa lager sense pena ni glòria.










Adlerbrau. Cervesa blanca que ara mateix no recordo el supermercat on la venen, però és una bona merda la vritat. No la bebeu. A més el seu logo és un sospitós pollastre, molt semblant a símbols espanyolistes del segle passat.





Com veieu he repassat les més famoses, però evidentment me n'he deixat moltes, ja que la llista és infinita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada