dilluns, 20 de juny del 2011

DREHER ( ITÀLIA)

Avui viatjem cap al país de la bota, el país de la pasta i el chianti, del limoncello i la grappa, del futbol basura i els polítics puteros ( també són corruptes, però no és tan típic italià ja que aquí també en tenim). Doncs si amics/es, avui es centrem en la República italiana.


Al 1895, l' austríac, però de família txèca, Anton Dreher va fundar a la italiana ciutat de Trieste un establiment cerveser aprofitant els coneixements que tenia de la seva família, una família cervesera desde el segle XVII. La companyia va assentar-se i créixer en volum de negoci i producció tot i no ser una de les cerveses italianes més famoses, vivint a l'ombra de les grans cerveses ( Moretti, Nastro Azzurro, Peroni, ...). Però al 1978, passa a formar part del grup cerveser més gran del món, el grup Heineken.


Es tracta d'una cervesa lager, típicament mediterrània ( refrescant, amb un lleuger gust a llúpol i que acostumen a ser dolentetes de gust, exemples: san miguel, cruzcampo, ...). Es recomana de beurela acompanyada de menjars lleugers com pollastres, amanides, pastes, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada