dilluns, 11 de juliol del 2011

MYTHOS ( GRÈCIA)



No són temps de bonança per al que va ser la cuna del pensament humanístic, la terra dels Déus i dels mites... De aquí s'inspira el nom de la nostra birra d'avui, la Mythos, provinent del país hel.lènic.


Vaig descobrir aquesta cervesa en un kebab ( si si... en un kebab), concretament l' acropolis, situat al carrer de la rutlla a la 3 vegades immortal, i on fan per al meu gust els millors kebabs de la ciutat, afegint formatge fresc de cabra i unes olivetes negres gregues molt bones, a part de una salsa diferent als kebabs més musulmans... No és que sigui una gran cervesa, però mira fa gràcia beure-la ja que et fiques més en l'escena (kebab grec, birra grega, dependent grec, decoració grega i alguna cosa més grega...)

Bueno va, anem al gra. Es tracta d'una cervesa lager, tipicament mediterrania ( lleuger gust a llúpol, i molt refrescant si es pren freda a la terrassa d'un bar) amb un 5% de volum en alcohol. I aquí s'acaba la descripció d'avui... ja que aquesta birra no dóna per més.

Curiositat destacar que els joves grecs li han trobat una utilitat diferent, la utilitzen molt per als còctels molotov de les manis que ultimament ocupen part dels nostres telediaris. Hauríem de apendre a reciclar les botelles de la Damm com fan ells. Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada