divendres, 8 de juliol del 2011

GOOSE ISLAND ( ESTATS UNITS)

Després de repassar una mica per sobre l'actualitat dels Estats Units d' Amèrica i conèixer una cervesa prou pecular provinent d'Alaska, avui canviem d' estat sense mouren's de país. Es tracta de la Goose Island, desde la ciutat de Chicago.


La Goose Island és una cervesa yankee, però amb arrels britàniques, o més ben dit arrels indies. Dic això perquè és una birra d'estil Indian Pale Ale, inspirada en aquelles cerveses que feien els colons anglesos al país de Ghandi. Eren cerveses que es feien amb més llúpol del normal per a poder conservar-la millor a causa de la calor.

El brebatge té 5.9% en alcohol, amb un color bastant claret, i el gust com no pot ser d'altre manera és bastant sec i amarg - a causa del llúpol-.

Aquesta empresa va nèixer a Chicago ( Estat de Illinois) com a un pub que fabricava la seva pròpia cervesa, agafant el nom d'una illa del riu Chicago. Com a curiositat destacar l'etiqueta, en que hi surt una oca i pot arribar a semblar una mica graciosa, només una mica.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada