dimarts, 30 d’agost del 2011

TORNEM DE LES VACANCES, TOULOUSE.Benvolgudes i benvolguts lectors del blog. Després de molt de temps sense actualitzar a causa de la desidia que produeix l'estiu, he decidit tornar a arrencar, amb més forces que mai però igual de alcoholics que abans.


L'actualització de avui va dedicada a l'últim viatge realitzat en aquest estiu fa escassament un parell de dies amb el meu company d'aventures. Sincerament vam anar a Toulouse amb bastantes expectatives, i vam tornar amb un regust una mica amarg a causa de mil i una aventures i de que la ciutat en si no és " la alegría de la huerta"...

Com a ciutat destacar la basilica de St. Sernin, la més famosa de la ciutat, la plaça del capitol que vindria a ser la plaça Sant Jaume de Barcelona, un lloc on cada dia hi ha alguna manifestació per qualsevol cosa. Molt típic de la ciutat és el riu Garona i el Canal du Midi ( que és patrimoni de la humanitat). El Garona fa una illa enmig de la ciutat i en allà hi ha una petita ciutat esportiva i l'estadi del Toulouse F.C. del que vam tenir el gust de presenciar un partit contra el totpoderòs PSG.
Però deixem-nos de tonteries i anem-nos al que de veritat importa, la Gastronomia. Destacar per sobre de tot la Cassoulet que ens vam fotre prop de St. Sernin amb una botella de vi francesa. Només una paraula: espectacular!


Pel que fa a birres, doncs res a destacar la veritat... només vam "degustar" tres tipus de cervesa, la kronenbourg, la pelforth rossa i la meteor. Cap d'elles em va enamorar, pero si que ens van deixar una mica estabornits...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada